9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Onze diensten

DST staat voor “Computers en meer”, bij ons kan je dan ook terecht voor de meeste IT-diensten. Zowel particulieren als professionelen zijn bij ons welkom. Herstelling nodig voor een computer dat niet bij ons is aangekocht? Geen probleem. 

Verkoop

Ondanks dat wij niet over een winkel beschikken kunt u bij ons terecht voor advies en de aankoop van eender welk nieuw toestel.

Herstelling

Wij repareren alle computer apparatuur.
U betaalt alleen bij herstelling.
WAAR OOK GEKOCHT!

Onderhoud

Is je computer traag? Komen er verschillende foutmeldingen of verschijnt er steeds een vervelende popup voor updates?

Cloud

Steeds meer programma's en diensten komen in de cloud. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.

Beveiliging

Loop niet het risico dat je computer besmet wordt met een virus, je persoonlijke documenten of bedrijfsgegevens verloren gaan of je bankgegevens gestolen worden.

Back-up

Verlies van gegevens zoals belangrijke documenten of persoonlijke foto's is nooit aangenaam. Neem een backup voor het te laat is.

Bediening op afstand

Kleinere problemen kunnen wij over het internet oplossen. Met TeamViewer kunnen we je scherm overnemen. Je kan steeds mee kijken en de problemen aanduiden.

Monitoring

Door installatie van een monitoring programma is jouw IT-infrastructuur efficiënt beveiligd, wat nog nooit zo belangrijk is geweest in de moeilijke tijd waarin virussen helaas dagelijkse kost zijn.