9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Over dst.be

Na een jarenlange zelfstandige activiteit, onder eigen naam, werd op 1 januari 2000 dst.be, voluit Delta Services Troch bv opgericht.

De verkoop, onderhoud van pc’s en netwerken werd de hoofdtaak van de jonge bvba.

Door de bouw van een aangepaste kantoorruimte werd voor particulieren en bedrijven een plaats gecreëerd waar zowel hard- als softwareproblemen aangepakt werden.  Om een complete service te kunnen aanbieden werd ook een stap gezet richting webontwikkeling. Dit werd steeds belangrijker en leidde uiteindelijk tot dst.be – Webdesign.

Elke klant is welkom bij Delta Services Troch en krijgt er een verstaanbare uitleg op maat van zijn behoeften.

Yf Troch
Bestuurder

Computers zijn onze job, service bieden is onze doelstelling!

Historiek

Na een allround opleiding van industriële wetenschappen, houtbewerking, bouwkundig tekenen en openbare werken koos ik uiteindelijk de richting waarin ik mij volledig kon vinden: graduaat informatica aan de handelsschool te Aalst. Logica en programmatie waren de vakken die me het meest lagen. Door een degelijke opleiding kreeg ik de kans om als Software engineer bij Dolmen Computer Associations (Colruyt Group) aan de slag te gaan en mijn kwaliteiten verder uit te bouwen.

Bijna vier jaar heb ik dit met volle overtuiging en inzet gedaan tot ik besloot om de sprong te wagen. In 1996 werd ik zelfstandige op eigen naam en vier jaar later werd de stap naar de huidige bvba gezet.

Zelfstandige bijscholing voor hardware en netwerken zorgden ervoor dat een volledige service aan de klant kon gegeven worden. Maar vooral luisteren naar de vragen en wensen van de klant bleek de juiste keuze voor het opbouwen van onze zaak.

Yf Troch