9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Onderhoud

Het is niet omdat je computer trager werkt dat je deze moet vervangen. Een computer vertraagd niet op termijn, het is wel zo dat programma’s soms meer geheugenruimte vragen. Toch ligt de oorzaak van het trager draaien heel vaak bij malware of onnodige programma’s die geladen worden. Daarom kan je computer, net zoals een auto, jaarlijks wel een onderhoud gebruiken.

Is je toestel toch al een aantal jaren oud dan kijken wij eerst na of een opkuis interessant is. Omdat je ook hier niet voor verrassingsprijzen zou komen te staan, laten wij jou steeds vooraf de kostprijs weten.

Weg met die vervelende meldingen en opstartfouten

Software onderhoud

Malware verwijderen

Malware is een verzamelnaam voor allerlei soorten kwaadaardige software.
Dit kan voor tragere prestaties zorgen van je computer. Evenals kan het ervoor zorgen dat je computer regelmatig vastloopt,
pop-ups weergeeft of crashed.

Windows updaten

Microsoft stuurt regelmatig updates uit. Het updaten van Windows zorgt ervoor dat je computer beter beveiligd blijft.

Geïnstalleerde programma's updaten

Wij updaten al je geïnstalleerde programma’s & Java zodat deze optimaal blijven werken en beveiligd zijn.

Antivirus updaten

Een virusscanner is gespecialiseerd in het detecteren van virussen. Het is dus belangrijk om ook je antivirus te updaten wanneer nodig. Zodoende blijft je computer optimaal beveiligd.

Schijf opruimen en defragmenteren

Op je computer staan een heleboel tijdelijke bestanden van Windows en je internet browsers.
Deze bestanden kunnen je computer vertragen.

Door regelmatig onderhoud kan je geld uitsparen aangezien je toestel langer zal meegaan.

Hardware onderhoud

Stof verwijderen

Door de werking van ventilatoren in je pc wordt stof constant aangetrokken van buitenaf naar binnenin het toestel. Dit kan voor oververhitting en rare geluiden zorgen waardoor je pc trager kan worden of zelf kan uitvallen. Wij raden aan om jaarlijks een onderhoud te laten uitvoeren. Zo kan je de levensduur van je laptop of pc aanzienlijk verlengen.

Koelpasta vervangen

Koelpasta wordt gebruikt om de processor te koelen. Na verloop van tijd droogt de koelpasta uit waardoor de pc steeds harder gaat blazen. Hierdoor zal je pc steeds trager werken en lawaai maken. Tijdens het onderhoud vervangen wij dit.