9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Bediening op afstand

Kleinere problemen kunnen wij over het internet oplossen. 

Wij maken gebruik van het programma Teamviewer om jouw computer op afstand over te nemen. Dit maakt het mogelijk dat we voor kleinere interventies, mits de internetverbinding werkt natuurlijk, je computer vanop ons kantoor kunnen sturen.

Door te klikken op de link hiernaast start er een programma en krijg je een unieke code. Met die code kunnen wij het scherm en de bediening van je computer overnemen. Je kan steeds meekijken en de problemen aanduiden. 

TeamViewer QuickSupport

Quicksupport is geoptimaliseerd voor onmiddellijke bediening op afstand. Deze kleine applicatie dient niet geïnstalleerd te worden. Er zijn geen administrator rechten nodig. Het is simpel. Download de applicatie en dubbel klik. Geef nadien het ID en wachtwoord aan de persoon die je helpt.

Klik hier om de applicatie te downloaden.

TeamViewer Host

TeamViewer Host wordt gebruikt voor 24/7 toegang tot remote computers. Daarom is dit een ideale oplossing voor remote monitoring, server onderhoud of om te connectoren tot een PC of Mac op kantoor of thuis. Installeer TeamViewer Host op een ongelimiteerd aantal computers of toestellen. Als gelicenseerd gebruiker heb je toegang tot deze allemaal.