9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Beveiliging

Jij hebt toch ook een brand en – autoverzekering? Waarom zou je je computer die bestanden en fotomateriaal bevat dan niet beschermen voor invloeden van buitenaf? Uiteraard is een backup steeds aan te raden, maar vele zorgen en werk voor herinstallatie kan toch al vermeden worden met een goed beveiligde computer.

Antivirus

Een virusscanner is gespecialiseerd in het detecteren van virussen & malware. Een zogenaamd virus kan je computer op slot zetten of bestanden verwijderen.

Firewall

Een firewall werkt als een portier of verdedigingslinie die ongewenst inkomend en uitgaand netwerkverkeer blokkeert.

De verdedigingslinie houdt wormen, hackingaanvallen, trojans en virussen tegen en beschermt uw lokale computer daartegen.

E-mail security

Met e-mail security bedoelen we het beschermen tegen randsomware, phishing & spam mails. Bescherm al je confidentiële mails en info.

Synchronized Encryption

Bescherm je data overal en automatisch. Je bestanden worden geëncrypteerd zodra je ze aanmaakt. De bestanden blijven geëncrypteerd, zelfs wanneer ze worden overgezet naar een gedeelde folder, op een USB-stick of op de cloud.

Camera's

Bij ons kan je ook terecht voor de aankoop en configuratie van beveiligingscamera’s waarvan de beelden tevens te raadplegen zijn vanop je smartphone.