9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Cloud

Werken in de cloud is eigenlijk werken op eender welke locatie, maar dan met programma’s of gegevens elders op het internet.  Dit biedt voordelen zoals delen van gegevens, onder collega’s vrienden, maar ook met je verschillende toestellen.  Zo kan je een document aanmaken op je laptop en verder bewerken op je vaste computer.  Ook is er een voordeel dat je gegevens ergens in een veilige omgeving kan bewaren of verwerken zonder zelf te investeren in dure apparatuur.

Wij werken samen met leveranciers van cloud diensten zodanig dat wij deze kunnen aanbieden aan concurrentiële prijzen met een maximum aan service en gegarandeerde veiligheid.

Microsoft 365

Met een Microsoft 365-abonnement krijgt u de meest recente Office-apps - zowel de desktop- als de onlineversie - en updates zodra die er zijn.

Antispam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites.

Cloud Black-up

Je beschikt met de cloud-backup altijd over een gesynchroniseerde externe online backup met de mogelijkheid om backups terug te plaatsen naar je lokale infrastructuur.

VoIP

VoIP staat voor voice over IP, oftewel: bellen via het internet. Met VoIP ben je niet meer gebonden aan één locatie. Overal waar internet is, kun je bellen met je Belgische vaste telefoonnummer.