9420 Erpe-Mere

Gentsesteenweg 260

Ma-Vrij: 9:00 - 17:00

Na 17:00 op afspraak.

+32 53 70 12 50

Of stuur een e-mail naar info@dst.be

Virussen

Virussen kunnen via diverse kanalen op je apparaat terechtkomen. Er bestaan ook ontelbaar veel soorten.  De dag van vandaag is het dan ook belangrijk om je pc of laptop continu te beschermen met een degelijke antivirus software.  Zo zijn je foto’s & vertrouwelijke informatie beschermd voor negatieve invloeden van buitenaf. 

 

Antivirus

Een virusscanner is gespecialiseerd in het detecteren van virussen & malware. Een zogenaamd virus kan je computer op slot zetten of bestanden verwijderen.

Wanneer we antivirus software op je computer installeren, zal dit programma alle inkomende bestanden controleren op gekende virussen. Verdachte en geïnfecteerde bestanden worden tegengehouden of in quarantaine geplaatst.

Zie een antivirus programma als een goedkope verzekering om al je waardevolle (familie)foto’s en bestanden te beschermen.

Wij werken voornamelijk met Sophos antivirus. Dit programma zal je ook waarschuwen wanneer iemand onbevoegd toegang probeert te krijgen op je toestel of wanneer iemand toegang probeert te krijgen tot je webcam.  

Professionelen

Sophos is ook uitermate geschikt voor bedrijven. De firewall houdt alle mogelijke risico’s tegen. Via het control panel heb je zicht op het aantal bedreigingen die werden tegengehouden. Het houdt ook rapportages bij van het web – en applicatiegebruik