Office overal: programma’s die werken. Overal.

Geef uw medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun favoriete apparaat. Hiermee kunt u hun productiviteit verhogen en de samenwerking in teams vereenvoudigen. Bovendien kunnen uw medewerkers een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven. Met Office 365 kunt u alles wat u op kantoor doet nu ook onderweg doen.

E-mailen, samenwerken en vergaderen: meer samenwerken.

Met Office 365 kunt u overal toegang geven tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en onlinevergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Run uw bedrijf met services die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen.

De sociale onderneming: als een netwerk werken.

Sociale media veranderen de manier waarop we communiceren en werken. Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk van Office 365, helpt medewerkers samen te werken tussen afdelingen en locaties en via zakelijke toepassingen. Met sociale media voor bedrijven kunnen medewerkers elkaar nu op compleet nieuwe manieren vinden en met elkaar samenwerken. Communicatiehiërarchieën en -silo’s worden afgebroken.

Persoonlijke inzichten: doe-het-zelf Business Intelligence.

U hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Bied uw medewerkers gebruiksvriendelijke Business Intelligence met Office 365. Ze kunnen zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatiestatistieken bijhouden en gegevens in beeld brengen om tot betere inzichten te komen.

Beveiliging en beheer: toonaangevende cloudbeveiliging.

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende best practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies. U kunt eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over uw gevoelige gegevens.

Verkoopproductiviteit: focus, sneller succes, meer omzet.

In een wereld waarin koopbeslissingen worden genomen nog voordat u erbij betrokken bent, moeten verkopers zich aanpassen. Een verkoopoplossing moet verkopers helpen vertrouwde adviseurs te worden en hun vermogen om zich aan te passen bevorderen door hen te helpen effectief te verkopen in deze nieuwe wereld. De combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 en Power BI vergroot de verkoopproductiviteit doordat teams goed communiceren en samenwerken. 

dst.be

Gentsesteenweg 260
9420 Erpe-Mere

T: 053 70.12.50
E: info@dst.be

Ondernemignummer:
BE0469.209.487

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
van 9u tot 12u en van 13u tot 17u.
Vanaf 17u en op zaterdag na afspraak.
Zondag gesloten.

Nieuwbrief

Monday the 11th. .