Webdesign

Een website is het visitekaartje bij uitstek.

Veel meer dan eender welke reclame biedt dit kanaal je de mogelijkheid om je klanten volledig te informeren over jouw firma.

Hier geldt echter de gouden regel: "you never get a second chance to make a first impression"

Daarom doe je best beroep op een firma die je site op een professionele wijze naar voor brengt.

Indien je zelf ideëen hebt, of net absoluut geen inspiratie, twijfel dan niet langer. Wij bespreken volledig vrijblijvend welke service wij je kunnen bieden en hoe we deze het best uitwerken.

Ontwikkeling

dst.be ontwikkelt je website geheel volgens jouw huisstijl.  Jouw logo, jouw wensen en jouw ideeën worden verwerkt tot een on-site presentatie van je firma.

Wij zorgen voor alles van A tot Z, registratie van de domeinnaam, correct plaatsen van de DNS records, aanmaken van de mailboxen.

Registratie

Vermits dst.be een totaalservice biedt, zorgen wij uiteraard ook voor de basis van je website, namelijk de registratie.  Jij zegt ons welke domeinnaam je wil en wij zorgen voor de rest!  Aanmaak van het domain, creatie van de mailboxen, …

Fotoreportage

Foto's van je zaak maken je site steeds persoonlijker.  Heb je echter geen foto's ter beschikking?  Geen nood.  Wij maken gebruik van de diensten van een professionele fotograaf zodanig dat je site de uitstraling krijgt die jouw bedrijf verdient.

Onderhoud

Wij zorgen voor alles.  Zijn er vragen, problemen, bijkomende mailboxen nodig, een nieuw subdomein, forwarding van de mail bij verlofperiode, … noem maar op, wij kunnen je rechtstreeks helpen.

Een firma groeit steeds, nieuwe producten komen op de markt, …   Uw website moet klanten op de hoogte houden van je aanbod!  Daarom wordt vaak gezegd: “Een website moet leven“.

 

Wij kunnen je website ontwikkelen in een, voor je firma, optimaal cms-pakket.  Dit houdt in dat wij het ontwerp van je site maken en dat je zelf alle wijzigingen in de teksten kan aanbrengen.

Vind je echter dat te complex, of heb je je tijd nodig voor andere zaken?  Geen nood, net als bij het onderhoud van een netwerk kan je bij ons een contract afsluiten voor het onderhoud van je website.  Concreet houdt dit in dat je een aantal uren per maand koopt en wij de nodige wijzigingen aan de site aanbrengen.