Herstelling

Werkt je computer niet meer of heel traag dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij kijken dit na en vervangen, indien mogelijk, het defecte onderdeel.  Het kan natuurlijk ook een softwarematig probleem zijn, het wil niet zeggen dat je computer een aantal jaar oud is dat deze ook traag moet zijn.  Dit kan allerlei oorzaken hebben.  

Virussen en spyware zijn hiervan de grootste oorzaak.

Kunnen we het probleem toch niet verhelpen, betaal je ook absoluut geen kosten.

 

Prijs 

Bij ons hoef je ook geen verrassingsprijzen te vrezen. Wij laten je eerst weten wat de prijs zal zijn zodanig dat je nog steeds zelf kan beslissen!

Kom zeker eens langs en overtuig jezelf dat wij steeds de beste keuze zijn!

Ook voor uitbreidingen van uw computer kan je steeds beroep doen op onze kennis. Wij bieden niet alleen de beste, maar ook de eerlijkste oplossing aan!

 

Virussen verwijderen

 

Computervirussen zijn helaas niet meer weg te denken. Ze kunnen er voor zorgen dat kostbare informatie op uw PC of laptop voorgoed verloren gaat.
Gelukkig kan iedere gebruiker een infectie voorkomen. Hoe moet dit? Wat te doen als het te laat is? Is er nog een weg terug?

Ben ik mijn boekhouding kwijt, zijn mijn vakantiefoto’s nu reddeloos verloren?

Wij bieden een antwoord op al deze vragen. Kom langs en we starten de ‘actie redding’ voor uw toestel. We verwijderen alle aanwezige virussen en plaatsen een degelijke virusscanner op je PC.